vrijdag 4 mei 2007

KONINGINNEDAG/BEVRIJDINGSDAG 2007

Muziekfestivals, rotzooimarkten, vrijmarkten, zuipfestijnen, anarchistische vaderlandshatende bands die 5 mei naar een einde volspelen, satévreten op de muziek van André Hazes. Wie bevrijdt ons van Koninginnedag en Bevrijdingsdag?

Links rotvolk dat op 5 mei doet alsof de wereld en de geschiedenis van haar is. Shoarmabunkeren, extra opstandige relnichten, "bevrijde" Turkse genocideontkenners, Hamas-terroristenleiders en andere sociaal-democratische jodenhaters, een kast op de kop getikt voor twee tientjes. Bier zuipen uit plastic bekers, je door een massa wurmen zonder de muziek en jezelf te verstaan. Verdwaasd naar een majorettekorps kijken om daarna elk verlangen naar de jaren '50 te onderdrukken, dankbaar zijn dat die rabiaat-rechtse verzetsstrijders bijna allemaal dood zijn, en dankbaar zijn dat zij de rotzooi van 2007 niet meer mee hoeven te maken. Maar vooral dankbaar zijn dat er niemand meer is die duidelijk maakt dat alsnog de verkeerden de oorlog hebben gewonnen.

Dit allemaal en alles hoort erbij, op de rottigste dagen aller rottige dagen.

Bevrijd ons van het eeuwigdurende Marshallplan van de wereldverbeteraars en van de Elsbeth Ettys en hun coiffeurs. Van de poppenkast van kransenleggende soldaten en Mabels van een niet-meer-bestaande natie. Van de holla mantra's van Jan Peter Balkenende. Van de hitsige libertijnen die van alle dagen Bevrijdingsdag willen maken. Van de Eurocraten die WO II misbruiken om ons een totalitair Europa aan te praten. Van hen die deze dagen gebruiken om mij een schuldgevoel aan te praten over vermeende misstanden, slavernij, onderdrukking en racisme. Bevrijd ons van de diervriendelijke travestieten en hun ad hoc handlangers. Bevrijd ons van de Cliteurs en hun vijanden. Bevrijd ons van NRC Handelsblad en haar Lux et Libertas.

Bevrijd ons van Koninginnedag en Bevrijdingsdag.

Geen opmerkingen: